Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نماینده مردم تهران با انتقاد از رویه رییس کمیسیون اقتصادی مجلس و همچنین رییس فراکسیون شفافیت اعلام کرد: آقای پورابراهیمی چندبار علیه تشکیلات خانه کارگر اتهام زنی کرده که علیرغم درخواست‌ ما برای ارائه مستندات، همچنان به اتهام‌زنی خود ادامه داده و جای متهم و شاکی را عوض کرده است.به دنبال دعوت علیرضا محجوب دبیرکل خانه کارگر و نماینده مردم تهران از محمدرضا پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی جهت حضور در فراکسیون شفافیت به منظور انجام گفت‌وگو و ارائه مستندات در خصوص ادعاهای مطرح شده از سوی وی علیه تشکیلات خانه کارگر و عدم پذیرفتن حضور در جلسه مورد اشاره از سوی نماینده کرمان، محجوب به ارائه نکاتی در این خصوص پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل خانه کارگر با اشاره به اینکه پورابراهیمی ادعاهایی را درباره تشکیلات خانه کارگر و رابطه‌اش با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست اخیر کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرده است، گفت: این ادعاها هیچ یک دارای مستندات مشخص و روشنی نیست و هر گاه از آقای پورابراهیمی خواسته‌ام در گفت‌وگویی رو در رو در فراکسیون شفافیت راجع به ادعاهای مطرح شده، مستندات خود را مطرح کند، او از این موضوع طفره رفته است.

محجوب ادامه داد:‌ بنده به عنوان دبیرکل خانه کارگر از رییس فراکسیون شفافیت خواسته‌ام زمانی را تعیین تا آقای پورابراهیمیملزم شود مستندات اظهارات خود در کمیسیون اقتصادی مجلس علیه تشکیلات خانه کارگر را ارائه کند. اما نه تنها هیچ گاه این امر محقق نشده است بلکه در حال حاضر جای متهم و شاکی نیز عوض شده است. به نحوی که اکنون آقای پورابراهیمی که باید پاسخگوی ادعاهای واهی خود علیه تشکیلات خانه کارگر باشد، خود را در جای شاکی و سوال کننده قرار داده است.

نماینده مردم تهران با اشاره به طرح موضوعی با عنوان انجام مناظره از سوی رییس فراکسیون شفافیت گفت: اولا نیازی برای اینگونه وقت‌کشی‌ها نیست و در ثانی برگزاری مناظره در مجلس بی سابقه بوده است زیرا آیین‌نامه داخلی مجلس هیچ‌گاه اجازه چنین امری را به نمایندگان نداده است و طبق عرف مجلس اگر مسئله‌ای نیازمند بررسی تشخیص داده شود، مطابق ماده ۴۹ آیین‌نامه داخلی با امضای ۱۰ نماینده به هیات رییسه تسلیم می‌شود تا برای رسیدگی به موضوع مورد نظر ماموریت به کمیسیون تخصصی محول شود.

او اضافه کرد: تعجب من از این است که بدون مشورت و سوال از بنده که خود عضو فراکسیون شفافیت مجلس هستم، به جای رسیدگی به درخواست من، فرار رو به جلو میکنند و علاوه بر اینکه از مدعی مستنداتی برای حرف‌ها و ادعاهای خود مطالبه نمی‌کنند، پشتیبانی رسانه ای نیز می‌کنند!

دبیرکل خانه کارگر تصریح کرد: این ظلم آشکاری است که از سوی رییس فراکسیون شفافیت در حق من و تشکیلات متبوع ما روا شده است. چراکه نماینده مدعی تاکنون هیچ سندی برای حرف‌ها و ادعاهای خود ارائه نکرده است.

نماینده مردم تهران اظهار کرد:‌ انتظارم از رییس فراکسیون شفافیت این است که صورت مساله را عوض نکند و اجازه بدعت ندهد چراکه این موضوع صرفا وسیله‌ای برای انتقام جویی و انحراف از مسائلی است که نماینده مدعی می‌بایست پاسخگوی آن باشد و در ثانی فراکسیون‌ها و کمیسیون‌های مجلس فقط می‌توانند برابر آیین‌نامه داخلی اقدام کنند.

محجوب تصریح کرد: انجام مناظره در مجلس فقط پس از اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس قابل انجام است نه آنکه عده‌ای برای فرار از پاسخگویی متوسل به چنین اقداماتی شوند.

او افزود: در صورت ارائه مستندات از سوی نماینده مدعی، آمادگی برگزاری مناظره‌ با حضور رسانه‌ها را داریم.

دبیرکل خانه کارگر در پایان تاکید کرد: پورابراهیمی سابقه توهین به تشکیلات خانه کارگر را داشته است. گویا از متانت تشکیلات ما سوءبرداشت شده که به خود اجازه می‌دهد کماکان مطالب واهی را تکرار کند. علیرغم اینکه علاقه‌ای‌نداریم آزادی اظهارنظر کسی را سلب کنیم اما برای اعاده حق و جلوگیری از تکرار این اتهامات، موضوع را تا انتها پیگیری خواهیم کرد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۵۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • فیلم کامل ادعاهای جنجالی محسن افشانی علیه توماج صالحی
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • درخواست اعدام برای عاملان تعرض به پسر نوجوان
  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی